Hinnasto

Hinnasto

Osteopatia
65,00€
Eläkeläinen/Opiskelija
60,00€
Lapset alle 9 vuotiaat 
55,00€

Mitä pitää huomioida osteopaatille tultaessa?

Pukeutumisessa suositellaan rentoa pukeutumista tai ainakin vaatteita, jotka joustavat. T-paita, toppi, collegehousut, trikoohousut jne. ovat oikein hyviä, mutta jos esimerkiksi saavut suoraan töistä ja et pysty pukeutumaan tällä tavalla, niin on ok olla alusvaatteisillaan. Paleltua ei tarvitse, koska annan viltin siinä tapauksessa. Pyydän ettei kukaan ajattele minulle olevan tärkeää ulkomuotosi, koska tämä on työtäni ja siihen ei vaikuta ikä, koko tai sukupuoli. Kaikki ovat tervetulleita hakemaan apua tilanteesta riippumatta, sillä haluan auttaa ja se on palkitsevinta työssäni.

Ensitapaamiseen toivon sinun ottavan mukaan koko terveyshistoriasi tai ainakin muistamaan tärkeimmät tapahtumat. Haastattelen sinua tarkasti, jotta löydän mahdollisia syitä ja yhteyksiä nykytilaasi. Tämä auttaa minua tekemään työni paremmin ja saamaan hyviä tuloksia terveytesi kannalta. Ensitapaamisella ja jatkokäynneilläkin tutkin kehoasi tarkoin ja joka puolelta. Tämä saa minut ymmärtämään paremmin kehoasi ja mahdollisesti löytämään ne avaimet, joilla saadaan avattua lukkosi ja kohennettua terveydentilaasi.  Saavuthan ajoissa paikalle, sillä menetetty aika on pois sinun ajastasi.

Molemmilla työpisteilläni Turussa ja Salossa on hyvät odotustilat, niin ei haittaa vaikka olisit etuajassa. Voit saapua paikalle juuri ja juuri, mutta toivon sinun pystyvän unohtamaan kaiken, joka aiheuttaa stressiä, koska mitä enemmän rentoudut, sitä paremmin osteopatia tehoaa. Lisäksi se on muutenkin hyvä hetki pysähtyä, rentoutua, jopa nukkua tai ainakin antaa aikaa itsellesi. Kyllä maailma odottaa sen hetken.

Ajanvarausta peruuttaessa toivon sinun tekevän sen vähintään vuorokausi ennen varattua aikaa, koska silloin saan mahdollisuuden hankkia uuden asiakkaan tilalle. Alle vuorokausi peruutetuista varauksista tai peruuttamattomista ajoista joudun perimään puolet hinnasta. Kyse on elannostani, niin toivon ymmärrystä asian suhteen. Tietysti on mahdollista, että tulee äkillisiä sairastumisia tai menoja, joiden takia ei vain pääse saapumaan paikalle. Kaikissa tapauksissa ilmoitathan mahdollisimman nopeasti, niin ehkä kerkiän reagoimaan muuttuneeseen tilanteeseen. Parhaassa tapauksessa minun kannaltani, jos asiakas ei pääse tulemaan paikalle, mutta hän voi lähettää paikkaajan tilalleen, niin tämä käy erinomaisesti.