Hinnasto

Hinnasto

Osteopatia, Health Coach ja Personal Trainer palvelut
(Ensitapaaminen -10€)

Aikuinen
75,00€
Eläkeläinen/Opiskelija
70,00€
Lapset alle 15 vuotiaat 
65,00€
Terveysanalyysi

Terveysanalyysi sisältyy kaikkiin ensitapaamisiin automaattisesti

50,00€

Terveysanalyysin avulla luon yksilöidyn paketin juuri sinun tarpeisiisi. Paketti sisältää jonkinlaisen kombinaation osteopatia, Health Coach tai Personal Trainer palveluita. Voi tietysti olla, että paketti sisältää vain esimerkiksi osteopatiaa. Terveysanalyysin voi ostaa erikseen, jolloin toimin ns. konsulttina. Muussa tapauksessa analyysi suoritetaan ensitapaamisen yhteydessä, jolloin se sisältyy perushintaan automaattisesti.

Terveysanalyysin avulla olisi tarkoitus selvittää haluttu tavoitetila ja nykytila, josta lähdetään liikkeelle. Jokainen paketti tulee edustamaan askelta, joka vie kohti tavoitetta ja jokaisen askeleen aikana pitää tulla muutoksia. Askelia voi olla monia ennen kuin päästään haluttuun tavoitteeseen. Yhden kerran onnistumisia tapahtuu välillä, ja maaliin voidaan päästä vain muutamalla tapaamisellakin. Kannattaa kuitenkin olettaa kaiken olevan prosessi, jonka tarkoituksena on saada pysyviä muutoksia elämässäsi.

Tarkoituksenani ei ole vain rahastaa työlläni. Teen työtä suurella intohimolla ja haluan asiakkailleni parasta. Pyydän teitä vain luottamaan ammattitaitooni ja sen jälkeen annan kaikkeni. Arvostan sitä, että asiakas kertoo, mikäli palveluideni hinta tuntuu liian kovalta. Tarvittaessa tulen hinnassa vastaan, sillä voisin tehdä työtäni vaikka ilmaiseksi, jos se olisi mahdollista.

Palveluitani saa hyödyntää myös kertakäynteinä, mutta sen mahdollisuuden annan vain vakioasiakkailleni, jotka myös ymmärtävät prosessin tärkeyden ja ovat valmiita tekemään muutoksia omassa arjessaan. Muussa tapauksessa luon aina paketin analyysin pohjalta, joka tietyllä tavalla ajateltuna toimii turvanani. Koska harvassa ovat ne tilanteet, jossa asiakkaan ei tarvitse tehdä itse mitään tai tapahtuu yhden kerran ihmeitä.

Terveysanalyysin voi tosiaan saada omana palvelunaan myös erikseen, mutta sen voi myös saada useamman kerran sisällytettynä ”ensitapaamiseen”. Koska, kun olemme saavuttaneet halutun muutoksen nykytilaan, niin silloin prosessi on mennyt maaliin. Sen jälkeen voi ilmaantua uusi ongelma, joka vaatii muutosta, ja tällöin katsotaan tätä uutta tilannetta uutena mahdollisena projektina, joka vaatii taas uutta analyysiä seuraavan tapaamisen yhteydessä.

Tässä esimerkki paketteja ja niiden hinnoittelut:

TERVEYSTARKASTUS
1 x osteopatia
2 x health coaching
3 päivän pohjalta tehty ravitsemusanalyysi
5 päivän elämäntapaseuranta-analyysi

Maksu yhdessä erässä 300€ tai kahdessa erässä 160€/erä.
Hinta laskettu opiskelija-/eläkeläishintojen mukaan.

YLLÄPITO
10 x osteopatia/health coaching

Maksu yhdessä erässä 650€ tai kahdessa erässä 350€/erä.
Hinta laskettu aikuisen perushinnan mukaan.

Tämä paketti on tarkoitettu niille, jotka tosissaan haluavat ylläpitää terveyttään yhden vuoden aikana.

Paketteja voi hyödyntää sellaisinaan tai tarpeen mukaan luodaan sinulle yksilöity paketti. Terveystarkastus -paketti toimii oivana lahjana, jos tiedät jonkun sitä tarvitsevan.

Mitä pitää huomioida osteopaatille tultaessa?

  • Vastaanotolle tultaessa pukeudu rennosti
  • Live ohjauksissa asianmukaiset vaatteet riippuen suorituksesta
  •  Ensitapaamiseen toivon sinun ottavan mukaan koko terveyshistoriasi tai ainakin muistamaan tärkeimmät tapahtumat
  • Saavuthan ajoissa paikalle, sillä menetetty aika on pois sinun ajastasi. Täsmällisyys on myös ok.
  • Laitathan kännykän äänettömälle. Muu elämä odottaa kyllä

 

Ajanvarausta peruuttaessa toivon sinun tekevän sen vähintään vuorokautta ennen tulevaa tapaamistamme, koska silloin saan mahdollisuuden hankkia uuden asiakkaan tilallesi. Alle vuorokausi peruutetuista varauksista tai peruuttamattomista ajoista perin puolet käynnin hinnasta. Kyse on elannostani, niin toivon ymmärrystä asian suhteen. Tietysti on mahdollista, että tulee äkillisiä sairastumisia tai pakollisia menoja, joiden takia ei vain pääse saapumaan paikalle. Kaikissa tapauksissa ilmoitathan mahdollisimman nopeasti, niin ehdin ehkä reagoimaan muuttuneeseen tilanteeseen. Parhaassa tapauksessa voit lähettää paikkaajan tilallesi.

 

Kiitos!